Canta buurttaxi’s veilig onder COVID-19

In een aantal Nederlandse steden worden brommobielen gebruikt voor lokaal vervoer van bewoners binnen wijken. Bestuurders en de klanten die van deze service gebruik maken behoren vrijwel zonder uitzondering tot de corona risicogroepen. Zowel de bestuurder als de passagier zitten door het comacte concept van dit voertuig heel dicht op elkaar. De stichting die het vervoer verzorgt heeft daarom besloten de voertuigen niet meer te gebruiken.
Dit betekent voor veel mensen uit de wijklen dat ze nog meer aan huis gebonden zijn en vereenzaming voo rhun op de loer ligt.
Wil jij ons helpen hier een oplossing voor te vinden en ben je studenten aan een Nederlandse HBO of WO instellingen, meldt je dan aan als nieuw teamlid van Team Active.

Dezechallenge vraagt om een oplossing die inzittenden op een manier van elkaar scheid dat de kans op besmetting met het coronavirus wordt voorkomen.
Kun jij ons helpen dit probleem voor deze stichting op te lossen zodat zij hun elektrische voertuigen weer in kunnen zetten?

Hoe jij kunt helpen.

Heb jij ideeën of suggesties hoe Team Active onze challenges op kunnen lossen laat het ons weten?
En ben je een studenten van een HBO of WO onderijsinstellingen en je wil meewerken aan ons onderzoek, sluit je dan aan als lid van Team Active.